Kaas met passie!

We hebben een zwak voor mooie Nederlandse en Belgische kazen. We hebben het liefst kaas gemaakt door boeren die het hele proces zelf in de hand hebben, dus het weiden van de koeien, schapen en geiten, het melken, het kaas maken en het affineren en alles wat er verder bij komt kijken. Het verhaal bij de kazen is bijna nog belangrijker dan de kazen zelf, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de smaak. We hebben niet altijd dezelfde kazen maar de volgende opsomming geeft een beeld van wat je bij ons kunt vinden op kaasgebied. De beschikbaarheid van kazen heeft onder andere met het seizoen te maken, sommige kazen zijn delen van het jaar niet beschikbaar of niet van de kwaliteit die wij voorstaan.

Read more...

Bestel!

Bestel nu je ITALIAANSE KAZEN, we krijgen iedere week een transport uit Italië met verse mozzarella uit Campana en burrata uit Puglia, en nog veel meer lekkers. Ook kleine hoeveelheden kunnen besteld worden, afhalen kan in Eindhoven en Tilburg. Bezorgen in Den Bosch en Eindhoven!

Bestel hier

Read more...

Pakketten

Kerstpakketten, pakketjes voor jubilea, pakketjes voor vaderdag, pakketjes voor moederdag, pakketjes voor verjaardagen, een pakketje voor je beste vriendin, een pakketje ter ere van Valentijnsdag, eentje om te vieren dat de vakantie begonnen is, een pakketje om je picknick mee op te fleuren, etc. etc. Wij kunnen ze voor je maken, laat ons meedenken en we komen tot een geweldig pakket met (regionale) delicatessen, kazen,en andere lekkernijen.

Gewoon de winkel inlopen en ter plekke een pakket samen laten stellen kan natuurlijk ook altijd. 

Read more...

Ik

In 2014 ben ik na een paar jaar in het het Catharina Ziekenhuis te hebben gewerkt een avontuur met ijsco's begonnen. In 2015 vond ik dat het een goed idee was om ook buiten het ijscoseizoen iets te gaan opstarten, dat is om een aantal redenen dus een kaaswinkel geworden.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Locatie +

Tongelresestraat 260
Telefoon: 06-14984912

Contact

Social media