Proeverijen

Kaas is fantastisch. We laten je graag proeven hoe fantastisch en ook vertellen we graag de mooie verhalen die achter al onze kazen zitten.

Dat kaas en wijn goed combineren, wist je waarschijnlijk al. Dat dat ook voor kaas en bier geldt, wist je misschien nog niet. Samen met de Bierbrigadier, een andere toffe zaak in de Bergstraat, organiseren we regelmatig kaas- en bierproeverijen, waar we een mooie line up van bieren en kazen voorbij laten komen, die volgens ons een mooie pairing vormen. Steeds weer andere bieren en kazen, sommige van die avonden krijgen een thema mee (we hebben al eens Eindhovense bieren gepaird, en Belgische, en tarwebieren bijvoorbeeld), sommige niet. Als je daar een keer bij wilt zijn, hou dan onze Facebook pagina in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief.

Je kunt trouwens ook voor een besloten gezelschap zo'n proeverij door ons laten organiseren. Dat kan bij ons in de winkel of bij jou thuis of op het werk bijvoorbeeld.  Neem contact met ons op als je een proeverij voor een besloten gezelschap wilt organiseren. We zijn heel flexibel, zo'n proeverij kan ook uit wijn en kaas bestaan, of zelfs tot een complete maaltijd worden uitgebreid. Als je wilt kunnen we zelfs de catering voor je hele evenement overnemen. Meer daarover vind je hier.

 

Locatie +

Tongelresestraat 260
Telefoon: 06-14984912

Contact

Social media